0765 344 736 | 0735 389 138 | 0722 105 004 vanzari@sunresidence.ro

SUN RESIDENCE este un concept ce îmbină proiecte precum:

Accesul către ansamblu se realizează foarte ușor din Șoseaua Nicolina – Aleea Tudor Neculai, complexul fiind situat intr-o zona liniștită și accesibilă.
Compus din 5 blocuri, având un total de peste 150 de apartamente spațioase, blocurile ansamblului SUN RESIDENCE VECHE 73 sunt realizate cu materiale de înaltă calitate pentru a-ți crea ție și familiei tale certitudinea unei locuințe sigure. Atât finisajele interioare cât și cele exterioare sunt de calitate înaltă.
Totodată, complexul mai este amenajat cu loc de joaca pentru copii și foișor dotat cu grătar unde locuitorii se pot relaxa.


 

Accesul către ansamblu se realizează foarte ușor de pe Șoseaua Nicolina, în vecinătate regăsidu-se numeroase școli și grădinițe cum ar fi: Școala Nicolae Iorga nr.42, Gradinița și Școala Primară Lorelay Iași, Angel KIDS, Grădinița cu program normal nr.26, Kids 4 Kids, săli de sport, precum și magazinul Selgros.
Situat la mai puțin de 100m față de Bulevard, blocul are acces facil către toate mijloacele de transport, cea mai apropiată stație de autobuz și tramvai fiind la 300m.

Compus din peste 40 de apartamente spațioase, dotat cu 2 lifturi performante, ansamblul SUN RESIDENCE CUG va avea 7 etaje și va fi realizat cu materiale de înaltă calitate pentru a-ți crea ție și familiei tale certitudinea unei locuințe sigure.


 

SUN RESIDENCE

dezvoltă proiecte ambițioase care impresionează prin calitate si bun gust.
Obiectivul nostru este să le oferim clientilor nostri un grad înalt de siguranta, calitate si confort. Acestea sunt garantate de catre compania noastra avand alaturi un constructor cu experienta, ILDAS, societate înființata in anul 1994.
SUN RESIDENCE a reusit sa se remarce in fața fiecarei persoane ce i-a calcat ”pragul” prin seriozitatea si calitatea de care a dat dovada in toate proiectele realizate.

Vrei mai multe detalii? Vrei sa vezi exact cum arata apartamentele noastre?
Suna acum si te programam pentru o vizita.

Birou:

Strada Veche nr. 73, Valea Adanca, Iasi, Romania

SUN RESIDENCE VECHE73

SUN RESIDENCE CUG