Noi, Sun Residence, suntem familia ce te îndeamnă să alegi ce este mai bun pentru familia ta. Suntem cei care construim atent în funcție de nevoile clienților noștri, păstrând premiza „calitate, nu cantitate”.

Suntem alături de tine începând cu anul 2015,  ceea ce ne-a perfecționat pe parcursul acestor ani este dorința de a mulțumi clienții ce ne-au ales pe noi. Am creat un spațiu primitor, o oază de liniște și relaxare, așa cum trebuie să fie fiecare concepție despre ceea ce înseamnă „acasă”. Avem grijă să-i mulțumim și pe cei mici, prin amenajarea locurilor de joacă care le fac copilăria frumoasă dar și pe cei mari, care se pot detașa de toate problemele prin plimbările în complex, un grătar cu prietenii la foișorul special amenajat și desfășurarea a diferite activități cu noii lor vecini.

Pentru că ținem la siguranța proprietarilor noștri, am înconjurat complexul cu ziduri înalte ce conferă intimitate, iar calea de acces se face prin poartă acționată prin telecomandă. Finisajele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, importate fiind din Italia și Germania.

Suntem mândri că avem alături de noi o echipă tânără, inovatoare care este deschisă la orice provocări ce se ivesc.

SUN RESIDENCE CUG

Accesul către ansamblu se realizează foarte ușor de pe Șoseaua Nicolina, în vecinătate regăsidu-se numeroase școli și grădinițe cum ar fi: Școala Nicolae Iorga nr.42, Gradinița și Școala Primară Lorelay Iași, Angel KIDS, Grădinița cu program normal nr.26, Kids 4 Kids, săli de sport, precum și magazinul Selgros.

Situat la mai puțin de 100m față de Bulevard, blocul are acces facil către toate mijloacele de transport, cea mai apropiată stație de autobuz și tramvai fiind la 300m.

Compus din peste 40 de apartamente spațioase, dotat cu 2 lifturi performante, ansamblul SUN RESIDENCE CUG va avea 7 etaje și va fi realizat cu materiale de înaltă calitate pentru a-ți crea ție și familiei tale certitudinea unei locuințe sigure.

DETALII

COMPLEX SUN RESIDENCE

Accesul către ansamblu se realizează foarte ușor din Șoseaua Nicolina – Aleea Tudor Neculai, complexul fiind situat intr-o zona liniștită și accesibilă.

Compus din 5 blocuri, având un total de peste 150 de apartamente spațioase, blocurile din cadrul COMPLEXULUI SUN RESIDENCE sunt realizate cu materiale de înaltă calitate pentru a-ți crea ție și familiei tale certitudinea unei locuințe sigure. Atât finisajele interioare cât și cele exterioare sunt de calitate înaltă.

Totodată, complexul mai este amenajat cu loc de joaca pentru copii și foișor dotat cu grătar unde locuitorii se pot relaxa.

DETALII

De asemenea, Sun Residence vă recomandă

DRENHOUSE

DRENHOUSE este un complex rezidențial situat în localitatea Miroslava care îmbină stilul modern cu cel american si confera o nota specifica locuintelor italienesti pe partea de finisaje.

Locuintele construite de noi se adreseaza unui client modern, ce pune accentul pe incaperi cat mai mari in care patrunde lumina naturala si spatii cat mai aerisite.este un complex rezidențial situat în localitatea Miroslava care îmbină stilul modern cu cel american si confera o nota specifica locuintelor italienesti pe partea de finisaje.

Locuintele construite de noi se adreseaza unui client modern, ce pune accentul pe incaperi cat mai mari in care patrunde lumina naturala si spatii cat mai aerisite.

DETALII

ILDAS HOME

ILDAS HOME oferă spre vânzare locuință, în apropiata vecinătate a proiectului Drenhouse!

Casa propusă spre vânzare este gândită astfel încât să îmbine confortul unei locuințe spațioase și moderne cu usurința întreținerii acesteia, dată atât prin compartimentarea realizată, cât și prin modul de amenajare a curții.

Beneficiază de finisaje interioare și exterioare de calitate superioară precum și de o priveliște asupra întregii zone, de aer curat și liniște, foarte aproape de oraș.

 

DETALII

COLABORATORI

Black Sea Suppliers
Arabesque
Dedeman
Ludmin
Ildas
West Star Iasi
Romstal
Instal Construct General - ICG
Volta
ELBI
Kober
Valrom
Rehau
Veka
Porta Doors
Ferrro
Ariston
Giacomini
Swiss Krono
Savana
Schneider Electric
Gewiss
Electra
Roto Frank
Saint-Gobain
TeraPlast