Noi, Sun Residence, suntem familia ce te îndeamnă să alegi ce este mai bun pentru familia ta. Suntem cei care construim atent în funcție de nevoile clienților noștri, păstrând premiza „calitate, nu cantitate”.

Suntem alături de tine începând cu anul 2015,  ceea ce ne-a perfecționat pe parcursul acestor ani este dorința de a mulțumi clienții ce ne-au ales pe noi. Am creat un spațiu primitor, o oază de liniște și relaxare, așa cum trebuie să fie fiecare concept despre ceea ce înseamnă „acasă”. Avem grijă să îi mulțumim și pe cei mici, prin amenajarea locurilor de joacă care le fac copilăria frumoasă dar și pe cei mari, care se pot detașa de toate problemele prin plimbările în complex, un grătar cu prietenii la foișorul special amenajat și prin desfășurarea a diverse activități cu noii lor vecini.

Pentru că ținem la siguranța proprietarilor noștri, am înconjurat complexul cu ziduri înalte ce conferă intimitate, iar accesul l-am securizat prin poartă acționată prin telecomandă. Finisajele folosite sunt de înaltă calitate, importate fiind din Italia și Germania.

Suntem mândri că avem alături de noi o echipă tânără, inovatoare care este deschisă la orice provocări ce se ivesc.

SUN RESIDENCE CUG

Compus din 38 de apartamente spațioase, dotat cu lift performant, proiectul SUN RESIDENCE CUG are 7 etaje și este realizat punând calitatea pe primul loc de la construcție și până la ultimele finisaje interioare și exterioare.

Accesul către bloc se realizează foarte ușor de pe Șoseaua Nicolina, în vecinătate regăsidu-se numeroase școli și grădinițe cum ar fi: Școala Nicolae Iorga nr.42, Gradinița și Școala Primară Lorelay Iași, Angel KIDS, Grădinița cu program normal nr. 26, Kids 4 Kids, dar și săli de sport, magazine, precum Selgros, Profi.
Situat la mai puțin de 100 m față de Bulevard, blocul are acces facil către toate mijloacele de transport, cea mai apropiată stație de autobuz/tramvai fiind la numai 300 m.

DETALII

COMPLEX SUN RESIDENCE

COMPLEXUL SUN RESIDENCE este compus din 5 blocuri, cu un total de peste 150 de apartamente spațioase, realizate cu materiale de înaltă calitate pentru a-ți crea ție și familiei tale certitudinea unei locuințe sigure. Compartimentarea inteligentă și atenția la detaliile lucrărilor sunt caracteristici definitorii pentru viziunea noastră asupra locului acasă.

Totodată, complexul este amenajat cu loc de joaca pentru copii, foișor dotat cu grătar și zone cu spațiu verde unde locuitorii se pot relaxa.

Accesul către ansamblul rezidențial se realizează foarte ușor din Șoseaua Nicolina – Aleea Tudor Neculai, complexul fiind situat intr-o zona liniștită și accesibilă.

 

DETALII

De asemenea, Sun Residence vă recomandă

DRENHOUSE

DRENHOUSE este un complex rezidențial de case, situat în localitatea Miroslava. Proiectul îmbină stilul modern cu cel american, adăugându-se și o notă specifică locuințelor italienești pe partea de finisaje.

Tipurile de locuințe construite de noi se adreseaza unui client modern, ce pune accentul pe încăperi cât mai mari, în care pătrunde lumina naturală și spații cât mai aerisite.

Curtea amenajată cu pavaj și gazon conferă proprietarului ușurința întreținerii acesteia, dar și o zonă de relaxare în aer liber.

 

DETALII

ILDAS HOME

ILDAS HOME oferă spre vânzare locuințe, în apropiata vecinătate a proiectului Drenhouse!

Casele propuse spre vânzare sunt gândite astfel încât să îmbine confortul unei locuințe spațioase și moderne cu usurința întreținerii acesteia, dată atât prin compartimentarea realizată, cât și prin modul de amenajare a curții.

Locuințele beneficiază de finisaje interioare și exterioare de calitate superioară precum și de o priveliște asupra întregii zone, de aer curat și liniște, fiind și foarte aproape de oraș.

 

DETALII

COLABORATORI

Black Sea Suppliers
Arabesque
Dedeman
Ludmin
Ildas
West Star Iasi
Romstal
Instal Construct General - ICG
Volta
ELBI
Kober
Valrom
Rehau
Veka
Porta Doors
Ferrro
Ariston
Giacomini
Swiss Krono
Savana
Schneider Electric
Gewiss
Electra
Roto Frank
Saint-Gobain
TeraPlast