Dezvoltăm proiecte ambițioase care impresionează prin calitate și bun gust.

Obiectivul nostru este să le oferim clienților noștri un grad înalt de siguranță, calitate și confort. Acestea sunt garantate de către compania noastră având alături un constructor cu experiență, ILDAS, societate înființată în anul 1994.

SUN RESIDENCE a reușit să se remarce în fața fiecărei persoane ce i-a călcat ”pragul” prin seriozitatea și calitatea de care a dat dovadă în toate proiectele realizate.

SUN RESIDENCE este un concept ce îmbină proiecte precum:

SUN RESIDENCE CUG

Accesul către ansamblu se realizează foarte ușor de pe Șoseaua Nicolina, în vecinătate regăsidu-se numeroase școli și grădinițe cum ar fi: Școala Nicolae Iorga nr.42, Gradinița și Școala Primară Lorelay Iași, Angel KIDS, Grădinița cu program normal nr.26, Kids 4 Kids, săli de sport, precum și magazinul Selgros.

Situat la mai puțin de 100m față de Bulevard, blocul are acces facil către toate mijloacele de transport, cea mai apropiată stație de autobuz și tramvai fiind la 300m.

Compus din peste 40 de apartamente spațioase, dotat cu 2 lifturi performante, ansamblul SUN RESIDENCE CUG va avea 7 etaje și va fi realizat cu materiale de înaltă calitate pentru a-ți crea ție și familiei tale certitudinea unei locuințe sigure.

DETALII

COMPLEX SUN RESIDENCE

Accesul către ansamblu se realizează foarte ușor din Șoseaua Nicolina – Aleea Tudor Neculai, complexul fiind situat intr-o zona liniștită și accesibilă.

Compus din 5 blocuri, având un total de peste 150 de apartamente spațioase, blocurile din cadrul COMPLEXULUI SUN RESIDENCE sunt realizate cu materiale de înaltă calitate pentru a-ți crea ție și familiei tale certitudinea unei locuințe sigure. Atât finisajele interioare cât și cele exterioare sunt de calitate înaltă.

Totodată, complexul mai este amenajat cu loc de joaca pentru copii și foișor dotat cu grătar unde locuitorii se pot relaxa.

DETALII

De asemenea, Sun Residence vă recomandă

DRENHOUSE

DRENHOUSE este un complex rezidențial situat în localitatea Miroslava care îmbină stilul modern cu cel american si confera o nota specifica locuintelor italienesti pe partea de finisaje.

Locuintele construite de noi se adreseaza unui client modern, ce pune accentul pe incaperi cat mai mari in care patrunde lumina naturala si spatii cat mai aerisite.este un complex rezidențial situat în localitatea Miroslava care îmbină stilul modern cu cel american si confera o nota specifica locuintelor italienesti pe partea de finisaje.

Locuintele construite de noi se adreseaza unui client modern, ce pune accentul pe incaperi cat mai mari in care patrunde lumina naturala si spatii cat mai aerisite.

DETALII